26 Ağustos 2013 Pazartesi

Hamilelik Kilolarından Kurtulun!



Hamilelik sonrası zayıflama ve şekli girmenin tüyoları

Hollywood yıldızları doğum sonrasında sanki hiç hamile kalmamış gibi kusursuz vücutlari ile ya yeni bir filme ya da podyumlara hızlıca geri dönüyorlar.

Jessica Alba'nın antrenörü Jessica Jenkins, hamilelik sonrası yapılacak egzersiz programları ile ilgili; "Çekirdek çalışma gerçekten önemli çünkü o alandaki adele hafızasını yenilemeniz gerekli. Yeni anne olmuş kişilerde iyi bir fitnes programı kas gücünü ve  esnekliği  arttırmaya konsantre olurken kardiovasküler dayanıklılığı da sağlamalıdır!” diyor...

Her konunun en iyileri çalışan Hollywood annelerinin zayıflama tüyolar ile karşınızdayız...

Gwyneth Paltrow,
2.çocuğunun doğumundan sonra fazla kiloları vermekte epey zorlandığını açık yüreklilikle ifade ediyor. Ünlü antrenör Tracy Anderson eşliğinde haftanın her günü günde 2 saat çalıştığını ve hamileliğinin öncesindeki halinden de daha iyi olduğunu belirtiyor. İşin püf noktasının kendine zaman ayırmak için herhangi bir bahane yaratmamak olduğunun üstünü çiziyor. “Her kadın spor yapabilir yeter ki istesin. Çocuğunuzun odasında bebeğiniz ile dahi sporunuzu yapabilirisiniz. Ben her yere Tara’m ile gidip geldim onunla defalarca çalıştım.”diyor.

Miranda Kerr
Avustralyalı model doğumdan sadece 2 ay sonra Paris’te moda Haftasında podyuma çıktı. Miranda Kerr hamilelik sirasında yaklaşık 15 kilo almış. Yoga yaparak ve sağlıklı beslenerek kısa zamanda fazla kilolarından kurtulabilmiş. Diyet programının ağırlıklı bölümünü sebze, balık ve mercimekten oluşturmasının en önemli sebebi ise bu 3 besinin kilo vermeyi hızlandırmasıymış.

Jessica Alba
Tüm vücudunu calıştırmaya yönelik bir egzersiz programını uygulamış. Programın ağırlıklı bölümü ise cardio.

Milla Jovovich
Milla hamilik sırasında yemeği fazla kaçırdığı için (bol yağlı donuts ve sandivcler) 83 kiloya ulaşmış. Ünlü antrenör Harley Pasternak ile birlikte haftanın 5 günü tüm vücudunu aynı anda kendi ağırlığı ile çalıştıran bir egzersiz programı ile  3 küçük öğün, 2 ara öğün diyet programı ile 28 kilo vermiş.

Alessandra Ambrosio
Victoria Secret’in ünlü modellerinden Alessandra hamilelik kilolarından her gün max 2 saat egzersiz programı ve küçücük öğunlerle beslenerek ağırlıklı olarak salata tüketerek başarılı olmuş ve yaklaşık 20 kilo vermiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder